News Mehedinti

VIDEO – Trupa Voltaj o ia „De la capăt” din Cazanele Dunării – IATĂ ultimul videoclip filmat de aceştia în Mehedinţi

VIDEO – Trupa Voltaj o ia „De la capăt” din Cazanele Dunării – IATÄ‚ ultimul videoclip filmat de aceÅŸtia în MehedinÅ£i

Data: 21-11-2014

Trupa Voltaj a lansat piesa-manifest  „De la capăt“, parte a programului „Donator de viitor“, dedicat copiiilor nevoiaÅŸi  de la sate. Clipul vorbeÅŸte despre copiii rămaÅŸi singuri acasă, care îÅŸi doresc un nou început, alături de părinÅ£ii lor, aflaÅ£i în străinătate, la muncă.

Spectaculos e faptul că membrii trupei au filmat videoclipul într-o zonă cu adevărat superbă: Clisura Dunării. Trupa Voltaj s-a aflat în MehedinÅ£i la sfârÅŸitul lunii octombrie, când de altfel s-a ÅŸi filmat acest clip. Imaginile care apar în noul singlesunt desprinse parcă dintr-o frumoasă poveste. Voltaj a ales Cazanelor Dunării unde au reuÅŸit să surprindă peisaje spectaculoase datorită. Membrii trupei Voltaj au filmat ÅŸi în Drobeta Turnu Severin în apropierea Insulei Åžimian, acolo unde a fost adusă Cetatea Ada Kaleh, după ridicarea barajului de la PorÅ£ile de Fier I, dar ÅŸi în apropierea Piciorului Podului lui Traian, construit de Apolodor din Damasc. 

Am ales una dintre temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenÅ£ia de a capta atenÅ£ia asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situaÅ£ia tuturor copiilor ÅŸi tinerilor aflaÅ£i în dificultate: fie pentru că nu au acces la educaÅ£ie sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri. Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important ÅŸi urgent să ne ocupăm de aceste probleme ÅŸi să ne implicăm”, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Piesa devine imnul unui program www.delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România ÅŸi Habitat for Humanity România. Cele două organizaÅ£ii sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj. De peste 10 zece ani, Voltaj sprijină copiii ÅŸi tinerii.

Membrii echipei au fost implicaÅ£i în proiecte de educaÅ£ie, în donaÅ£ii, oferind spectacole pentru copii aflaÅ£i în spitale sau în centre de plasament. Au participat la programe de construire a unor locuinÅ£e sociale împreună cu Habitat for Humanity, au susÅ£inut concerte de colectare de fonduri ÅŸi au participat direct la ridicarea unor case în PloieÅŸti, scrie adevărul.ro.

De asemenea, au susÅ£inut financiar programul „Vreau în clasa a 9-a“, al FundaÅ£iei World Vision, ÅŸi au contribuit la realizarea altor proiecte dedicate copiilor. Programul „De la capăt“ continuă aceste demersuri.