News Mehedinti

120 jandarmi  vor  asigura ordinea publică la meciul de fotbal  CS Turnu Severin – CSMS Iaşi

120 jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal CS Turnu Severin – CSMS Iaşi

Data: 16-4-2013

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti Craiova”, vor asigura măsurile de ordine  publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Turnu Severin - CSMS Iaşi, ce se va disputa pe stadionul municipal, sâmbătă 20.04.2013 începând cu ora 19.00,  meci catalogat cu grad de risc mediu. Organizatorii au pus în vânzare 2000  bilete, accesul publicului spectator este permis în stadion  începând cu ora 17.30.

Jandarmii le reamintesc spectatorilor că pe timpul desfăşurării meciului, se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive.

De asemenea, în incinta arenei sportive, este interzis accesul persoanelor care se află în stare de ebrietate, sau care se află sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, substanţe toxice, halucinogene, cuţite, pumnale, şişuri, ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire.

Publicul nu are acces pe suprafaţa de joc sau în zona vestiarelor.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Spectatorilor le este interzis să  escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor, să arunce asupra celorlalţi spectatori, oficiali sau jucători, precum şi în direcţia suprafeţei de joc  cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive care murdăresc, să refuze părăsirea imediată a arenei sportive, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmeria Mehedinţi  recomandă  tuturor participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă simbolică sau fizică ce ar putea genera manifestări violente, să solicite în caz de nevoie sprijinul forţelor de ordine, apelând fie direct, fie prin intermediul apelului unic de urgenţă 112.