News Mehedinti

Ancuța Bobocel, aur la Jocurile Francofoniei

Ancuța Bobocel, aur la Jocurile Francofoniei

Data: 13-9-2013
Atleta severineancă, Ancuța Bobocel, a reușit să cucerească medalia de aur în proba de 3000 m obstacole, la cea de-a 7-a ediție a Jocurilor Francofoniei de la Nisa. Bobocel a realizat un timp de 9:46.82, aceasta fiind a doua medalie de aur din această competiție, după cea din 2009 de la Beirut (Liban).
 
În competiția atletism de la Nisa, România are până în prezent: 2 medalii de aur (Ancuța Bobocel - 3000 m obstacole, Sergiu Ursu - aruncarea discului), una de argint (Andreea Ogrăzeanu - 100 m), 2 medalii de bronz (Adrian Vasile - săritura în lungime, Bianca Răzor - 400 m).
 
La Jocurile Francofoniei 2013, România a mai cucerit medalii la: tenis de masă (aur Hunor Szocs/Cristina Hîrîci - dublu mixt și tot aur Hunor Szocs - simplu masculin, argint Cristina Hîrîci - simplu feminin), lupte libere (aur: Mădălina Linguraru - 48 kg și Beatrice Oancea - 67 kg, argint: Adrian Ionuț Moise - 66 kg și bronz: Andrei Victor Franț - 84 kg).
 
Adrian Păcurariu
 
Foto: EVZ 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus