News Mehedinti

Ancuța Bobocel, în finală la mondialele de atletism

Ancuța Bobocel, în finală la mondialele de atletism

Data: 13-8-2013
Atleta născută în Drobeta Turnu Severin, Ancuța Bobocel, în vârstă de 25 de ani, a reușit calificarea în finala probei de 3000 m obstacole la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova, finală care va avea loc marți seară, de la ora României 20:25. Bobocel a avut al 6-lea timp în seria ei, 9:35.78, astfel, ea realizând cea mai bună performanță a sezonului.
 
Bianca Răzor a ratat calificarea în finala probei de 400 m plat, dar în semifinale, a reușit să-și stabilească recordul personal în această probă, 51:49. Nici Nicoleta Grasu, Anca Heltne sau Ioana Doagă nu au reușit calificarea; Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul 22 la aruncarea discului, cu 56.31 m; Anca Heltne s-a clasat pe locul 15 la aruncarea greutății cu 17.76 m, iar Ioana Doagă s-a clasat pe locul 26 în serii la 1500 m, cu timpul de 4:09.49, lipsindu-i doar 5 zecimi pentru calificare.
 
Adrian Păcurariu
 
Foto: EVZ
 
 
 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus