News Mehedinti

ASTĂZI - ECHIPA DE FOTBAL CE NE REPREZINTĂ JUDEŢUL ÎNCEPE PARCURSUL ÎN CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA!

ASTÄ‚ZI - ECHIPA DE FOTBAL CE NE REPREZINTÄ‚ JUDEÅ¢UL ÎNCEPE PARCURSUL ÎN CUPA ROMÂNIEI TIMIÅžOREANA!

Data: 16-7-2014

Faza naÅ£ională a Cupei României TimiÅŸoreana, ediÅ£ia 2014-2015 va începe miercuri, 16 iulie, iar FederaÅ£ia Română de Fotbal a stabilit zilele trecute jocurile din prima fază a acestei competiÅ£ii. 84 de echipe vor fi angrenate în turul I, acestea fiind campioanele competiÅ£iei din fiecare judeÅ£ al ţării ÅŸi echipele din partea a doua a clasamentului Ligii a III-a din sezonul 2013-2014.

Pentru primul meci oficial din noul sezon sorÅ£ii au decis ca CS MINERUL MEHEDINÅ¢I 2010, noua echipă susÅ£inută de către primărie si consiliul judeÅ£ean să aibe ca adversar pe CS Minerul JilÅ£ Mătăsari, dar cum această echipă s-a retras din campionat chiar înaintea începerii sezonului recent încheiat jocul nu se va mai disputa ÅŸi echipa noastră se va califica în turul II fără să joace, meciul fiind câÅŸtigat cu scorul de 3 la 0 la masa verde. Această împerechere avantajează foarte mult echipa lui Cristian BOBOESCU, iar perioada până la următorul meci oficial, tot în Cupa României îi dă timp tehnicianului să-ÅŸi formeze echipa dorită. Pe lângă meciul mehedinÅ£enilor care nu se va disputa vor mai fi alte ÅŸapte partide decise la masa verde, motivul fiind acelaÅŸi.

Următoarea fază a Cupei României, este programată tot în ziua de miercuri, pe data de 30 iulie, iar în această rundă vor participa cele 42 de echipe calificate din turul I ÅŸi alte 30 de echipe din prima parte a clasamentului Ligii a III-a, ediÅ£ia 2013-2014.

FOTO - NOUA ECHIPÄ‚ DE FOTBAL A SEVERINULUI S-A REUNIT CU GÂNDURI MARI!

Cupa României TimiÅŸoreana este competiÅ£ia care a pus în faţă ”minerilor” o echipă de Liga I într-un meci oficial. În sezonul 2009-2010 fotbaliÅŸtii Exploatării Miniere MehedinÅ£i au avut un parcurs foarte bun până în ÅŸaisprezecimi, când au fost eliminaÅ£i la loviturile de departajare de prim divizionara de pe atunci InternaÅ£ional Curtea de ArgeÅŸ. Până în ÅŸaisprezecimi echipa a trecut pe rând de CS Dunărea Pristol (Liga a IV-a MH) tot la masa verde, de Ralbex TurcineÅŸti cu scorul de 2 la 0 (Liga a III-a), de Minerul Anina din Liga a IV-a CS cu scorul de 9 la 1, iar meciurile împotriva echipelor din Liga a II-a au fost câÅŸtigate la limită, 2 la 1 cu Minerul Lupeni ÅŸi 1 la 0 cu Fortuna Covaci. În victoria cu 9 la 1 împotriva celor de la Minerul Anina atacantul Cristian BOBOESCU, actual antrenor-jucător a punctat de cinci ori. Echipa antrenată pe atunci de fostul internaÅ£ional Flavius STOICAN n-a reuÅŸit să treacă de ÅŸaisprezecimi, După 120 de minute în care tabela de marcaj a arătat 1 la 1, norocoÅŸi la penalty-uri au fost adversarii, câÅŸtigând cu 5 la 3, calificandu-se în optimi

Pregătirile echipei sunt în toi, antrenorul-jucător Cristian BOBOESCU efectuează antrenamente în fiecare zi, iar spre sfârÅŸitul săptămânii sunt programate ÅŸi două jocuri amicale. Cum se întâmplă la toate cluburile, în astfel de perioade sunt ÅŸi plecări ÅŸi veniri, iar zilele acestea vechiului lot s-au alăturat noi fotbaliÅŸti, atât din oraÅŸ cât ÅŸi din împrejurimi, urmând să mai vină ÅŸi alÅ£ii.

Primul meci de verificare va fi joi, 17 iulie, când pe Stadionul TERMO va venii CS Pandurii Târgu Jiu II. Partida cu caracter amical va incepe de la ora 17:30, iar cu aceÅŸti adversari se vor mai înâlnii ÅŸi în campionatul Ligii a III-a. Pentru ziua de sâmbătă se doreÅŸte încă un joc amical, dar adversarul este încă necunoscut.

Autor: PETRE VIRGIL VUCEA