News Mehedinti

Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta organizează Trofeul de fotbal „HERCULES” în Băile Herculane şi Mehadia

Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta organizează Trofeul de fotbal „HERCULES” în Băile Herculane şi Mehadia

Data: 22-10-2014

Grupele de copii născuţi în anii 2004, 2005, 2006 şi 2007 vor participa în perioada 25-26 octombrie la competiţia de fotbal organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta. Trofeul „Hercules” se va desfăşura în oraşul Băile Herculane şi Mehadia.

La startul competiţiei vor lua parte 35 de echipe din toată ţara printre care Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Banatul Timişoara, CSM Reşiţa, Dynamic Craiova şi multe altele.

Potrivit organizatorilor, jocurile se vor desfăşura astfel: stadion Herculane cu începere de la 10.00, stadion Mehadia cu începre de la ora 09.00 şi sala Polivalentă Herculane cu începre de la ora 9.30.

Mai multe amănunte şi poze de la eveniment veţi putea regăsi în numărul de săptămâna viitoare a ziarului News Mehedinţi


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus