News Mehedinti

Dumitru Dragomir, primele reacții după trimiterea sa în judecată: „Forțează să ne dea afară. Dar am ași în mânecă”

Dumitru Dragomir, primele reacții după trimiterea sa în judecată: „Forțează să ne dea afară. Dar am ași în mânecă”

Data: 20-6-2013

Dumitru Dragomir este convins că va scăpa de închisoare iar trimiterea sa în judecată este numai răzbunarea procurorilor care vor să-l elimine din lumea fotbalului. 

Reacţia preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a venit ca urmare a deciziei procurorilor DNA de a-l trimite în judecată în cazul excluderii clubului  Universitatea Craiova.

„Referitor la proces, am aşi în mânecă, îi arunc la timpul potrivit. Acum stau în banca mea, din cauză că presa e mult mai rea decât DNA. Personal, n-am luat nici o decizie in cazul dezafilierii Craiovei. A existat o propunere în CEx al FRF. Am votat, la fel ca şi ceilalţi, dar doar eu şi cu Sandu am fost chemaţi în instanţă”, a declarat președintele LPF, pentru ziare.com.

Dumitru Dragomir este convins că acţiunea procurorilor are la bază dorinţa acestora de a-l înlătura atât pe el cât şi pe Mircea Sandu din fruntea fotbalului românesc.

"Forteaza sa ne dea afara! Dar nu vom parasi posturile decat daca, Doamne fereste!, se da o decizie definitiva si irevocabila impotriva noastra. Oricum, suntem invatati precum cateaua la prune cu astfel de situatii”, a mai spus Dragomir.

Dosarul în care este trimis în judecată Dragomir va avea primul termen la începutul toamnei, pe 12 septembrie, la Judecătoria Sectorului 2. B1