News Mehedinti

FOTO Luceafărul Drobeta a înfiinţat un fan club pentru suporterii clubului

FOTO Luceafărul Drobeta a înfiinÅ£at un fan club pentru suporterii clubului

Data: 18-12-2014

Începând de ieri, Luceafărul Drobeta are un fan club dedicat tuturor suporterilor care susÅ£in acest club. Acesta a fost deschis în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada RevoluÅ£iei vis-a-vis de obelix, iar cu acest prilej iubitorii clubului au posibilitatea de a-ÅŸi achiziÅ£iona echipamente ÅŸi accesorii personalizate cu echipa Luceafărul Drobeta.
Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta Turnu Severin a fost fondat în anul 2010 de către Marian Balaci, arbitru de fotbal Liga I.

Cubul are ca scop principal efectuarea lecÅ£iilor de antrenament la fotbal pentru orice copil doritor. Pentru prima oară în istoria acestui club sportiv, finanÅ£atorul cu sprijinul antrenorilor, a reuÅŸit să pună bazele unui fan club. De aici, suporterii îÅŸi pot achiziÅ£iona începând de la echipamente sportive, până la calendare, pixuri sau alte accesorii, toate inscripÅ£ionate cu emblema clubului.

"Este o mare realizare pentru noi acest fan club. Ne bucură faptul că avem alături de noi sportivi buni È™i vrem ca pe viitor să realizăm cât mai multe performanÈ›e cu cei mici", a declarat Marian Balaci.

La inaugurarea fan clubului a participat È™i viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. "Mă bucur pentru acest pas mare pe care l-a făcut Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta, cu atât mai mult cu cât È™i băieÈ›elul meu este înscris aici. Din partea mea au tot sprijinul", a puncat viceprimarul Marius Screciu.
La rândul său, viceprimarul municipiului OrÈ™ova, Marius Stoica, prezent È™i el la eveniment, a declarat că va face tot posibilul să oganizeze în OrÈ™ova un campionat de amploare. "SusÅ£in sportul mehedinÅ£ean ÅŸi vreau să subliniez pe această cale că avem mari planuri de a organiza pentru anul viitor un campionat de fotbal, la fel de mare cum a fost cel din Herculane de anul acesta, în municipiul nostru", a declarat Marius Stoica.

C.S. Luceafărul Dr.Tr. Severin asigură toate condiÅ£iile pentru desfăşurarea antrenamentelor ÅŸi meciurilor indiferent de vreme. Clubul pune la dispoziÅ£ie teren sintetic, teren iarbă sau sală de sport. Programul antrenamentelor este organizat în aÅŸa fel încât să nu se suprapună cu cel al orelor de curs de la ÅŸcoala sau grădiniţă.