News Mehedinti

FOTO Luceafărul Drobeta a înfiinţat un fan club pentru suporterii clubului

FOTO Luceafărul Drobeta a înfiinţat un fan club pentru suporterii clubului

Data: 18-12-2014

Începând de ieri, Luceafărul Drobeta are un fan club dedicat tuturor suporterilor care susţin acest club. Acesta a fost deschis în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Revoluţiei vis-a-vis de obelix, iar cu acest prilej iubitorii clubului au posibilitatea de a-şi achiziţiona echipamente şi accesorii personalizate cu echipa Luceafărul Drobeta.
Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta Turnu Severin a fost fondat în anul 2010 de către Marian Balaci, arbitru de fotbal Liga I.

Cubul are ca scop principal efectuarea lecţiilor de antrenament la fotbal pentru orice copil doritor. Pentru prima oară în istoria acestui club sportiv, finanţatorul cu sprijinul antrenorilor, a reuşit să pună bazele unui fan club. De aici, suporterii îşi pot achiziţiona începând de la echipamente sportive, până la calendare, pixuri sau alte accesorii, toate inscripţionate cu emblema clubului.

"Este o mare realizare pentru noi acest fan club. Ne bucură faptul că avem alături de noi sportivi buni și vrem ca pe viitor să realizăm cât mai multe performanțe cu cei mici", a declarat Marian Balaci.

La inaugurarea fan clubului a participat și viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. "Mă bucur pentru acest pas mare pe care l-a făcut Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta, cu atât mai mult cu cât și băiețelul meu este înscris aici. Din partea mea au tot sprijinul", a puncat viceprimarul Marius Screciu.
La rândul său, viceprimarul municipiului Orșova, Marius Stoica, prezent și el la eveniment, a declarat că va face tot posibilul să oganizeze în Orșova un campionat de amploare. "Susţin sportul mehedinţean şi vreau să subliniez pe această cale că avem mari planuri de a organiza pentru anul viitor un campionat de fotbal, la fel de mare cum a fost cel din Herculane de anul acesta, în municipiul nostru", a declarat Marius Stoica.

C.S. Luceafărul Dr.Tr. Severin asigură toate condiţiile pentru desfăşurarea antrenamentelor şi meciurilor indiferent de vreme. Clubul pune la dispoziţie teren sintetic, teren iarbă sau sală de sport. Programul antrenamentelor este organizat în aşa fel încât să nu se suprapună cu cel al orelor de curs de la şcoala sau grădiniţă.