News Mehedinti

Gigi Becali, executat silit de ANAF

Gigi Becali, executat silit de ANAF

Data: 8-4-2013

Administraţia Finanţelor Publice a scos la licitaţie publică pentru a treia oară Uzina Mecanică Drăgăşani, deţinută de Gigi Becali.

Potrivit Capital, "Gigi Becali deţine 90,7% din acţiunile SC UM Drăgăşani, în valoare de 8.136.460 de lei.  Acesta a cumpărat-o de la AVAS în 2004, iar în 2012 a fost obligat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să plătească 307.000 de euro, penalităţi pentru nerespectarea obligaţiilor asumate prin caietul de sarcini al privatizării".

Cum Gigi Becali n-a plătit această sumă, statul a început procedura de executare silită a uzinei.

Preţul de pornire a licitaţiei pentru teren şi construcţie este 138.972 lei. Realitate.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus