News Mehedinti

INTERNAŢIONAL ROMÂN LA ANTRENAMENTUL NOII ECHIPE SEVERINENE!

INTERNAŢIONAL ROMÂN LA ANTRENAMENTUL NOII ECHIPE SEVERINENE!

Data: 17-7-2014

La antrenamentul din după-amiaza zilei de miercuri s-a alaturat şi fostul căpitan din Bănie. Dorel STOICA a început să se pregăteasca individual în această perioadă până îşi va găsi un contract.

Acesta a efectuat şedinţa de pregătire condusă de tehnicianul Cristian BOBOESCU jucătorii fiind foarte încântaţi de prezenţa celui care a marcat un gol important pentru naţionala României împotriva echipei similare a Serbiei, în martie 2009. Fotbalistul severinean ce a reprezentat judeţul în Liga I, evoluând la FC Universitatea Craiova, FC Steaua Bucureşti, FC Dinamo Bucureşti şi CS Turnu Severin este aşteptat în continuare la noua echipa a Severinului, fiind şanse mari ca acesta să joace şi în amicalul din această după-amiază.

De la ora 17:30 pe Stadionul TERMO mehedinţenii vor primi vizita celor de la Pandurii II Târgu Jiu într-un meci care va fi test mai ales pentru jucătorii aflaţi în probe. Antrenorul-jucător Cristian BOBOESCU va urmări la lucru patru fotbalişti care şi-au încheiat junioratul chiar la formaţia gorjeană. Doi jucători de la Gilortul Târgu Cărbuneşti şi alţi fotbalişti din oraşul nostru vor încerca să facă o reprezentaţie cât mai bună în faţa pandurilor.

Autor: PETRE VIRGIL VUCEA!