News Mehedinti

Marius Copil a urcat 32 de locuri în clasamentul ATP

Marius Copil a urcat 32 de locuri în clasamentul ATP

Data: 18-2-2013

Tenismanul Marius Copil, care a câştigat, duminică, turneul challenger de la Quimper, a urcat 32 de locuri în clasamentul ATP şi se află pe poziţia 141, cu 392 de puncte. Marius Copil a câştigat, duminică, turneul challenger de la Quimper (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 7-6 (9), 6-4, pe al optulea favorit al turneului, francezul Marc Gicquel.

Cel mai bine clasat jucător român continuă să fie Victor Hănescu, care a urcat şase poziţii şi ocupă locul 59, cu 778 de puncte. Adrian Ungur se menţine pe locul 101, cu 528 de , informează site-ul atpworldtour.com.

Horia Tecău a coborât trei locuri, până pe 11, cu 5.160 de puncte, în clasamentul ATP de dublu, fiind urmat, dintre români, de Florin Mergea, pe locul 79, cu 1.013 puncte.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus