News Mehedinti

Măsură DURĂ luată de UEFA împotriva STELEI

Măsură DURĂ luată de UEFA împotriva STELEI

Data: 20-8-2013

UEFA îşi ia toate măsurile să preîntâmpine eventuale incidente similare cu cele de la Skopje, atunci când oficialii Stelei au dat dovadă de lipsă de respect faţă de jurnalişti.

UEFA a trimis un expert care să medieze relaţiile cu presa înainte şi după Steaua-Legia. Tozar Turker, directorul General de Relaţii Internaţionale al federaţiei turce, a fost desemnat de forul condus de Michel Platini să monitorizeze atent evenimentele de la partida de pe Arena Naţionala, scrie ProSport.

Până în prezent, aceste sarcini îi reveneau delegatului UEFA, dar forul continental a simţit nevoia să apeleze la un expert, pentru a înlesni comunicarea şi a vedea în ce măsură Steaua se achită cum trebuie de sarcini.

Steaua va fi din nou pe "masa de lucru" a Comisiei de Disciplină a UEFA după partida cu Legia. Forul continental va judeca două speţe, iar roş-albaştrii vor scăpa, aproape sigur, doar cu amendă.

Prima anchetă este legată de faptul că Steaua nu a deschis antrenamentul oficial de la Skopje timp de 15 minute, aşa cum este prevăzut în regulamentul UEFA. Totodată, clubul din Ghencea este anchetat şi pentru faptul că jucătorii Stelei şi antrenorul nu au organizat conferinţă de presă înainte de meci.

A doua anchetă vizează incidentele petrecute în tribune, după ce fanii Stelei au aprins torţe si au aruncat cu petarde pe pista de atletism a stadionului "Filip al II-lea".

Realitatea.net