News Mehedinti

Octavian Bellu a împlinit 62 de ani: Nu-mi doresc altceva decât sănătate!

Octavian Bellu a împlinit 62 de ani: Nu-mi doresc altceva decât sănătate!

Data: 17-2-2013

Antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Bellu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, în ziua în care împlineÅŸte 62 de ani, că nu-ÅŸi doreÅŸte nimic altceva decât sănătate. Antrenorul lotului olimpic feminin se arată liniÅŸtit, spune că nu are dorinÅ£e speciale sau extravagante ÅŸi a renunÅ£at la organizarea unei petreceri. ''Sunt acasă, în liniÅŸte ÅŸi pace, fără petrecere. Vom avea doar o masă simplă cu cei dragi. Nu-mi doresc de ziua mea de naÅŸtere nimic altceva decât sănătate. Dacă am sănătate, cu ajutorul lui Dumnezeu ÅŸi al celor dragi din jur, le voi rezolva pe toate. Încă nu am primit cadouri, dar probabil că vor veni ÅŸi ele. Fetele din lot au liber astăzi, nu ne vedem, e duminică'', a declarat Octavian Bellu, pentru MEDIAFAX.

Coordonatorul echipei feminine a României s-a născut în 17 februarie 1951, la PloieÅŸti, iar din 1981 a activat la lotul naÅ£ional, cu două întreruperi, la mijlocul anilor 2000, când a fost consilier de stat la AdministraÅ£ia PrezidenÅ£ială ÅŸi preÅŸedinte al AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Sport.

Este multiplu medaliat olimpic, mondial ÅŸi european, inclus în International Gymnastics Hall of Fame, dar ÅŸi denumit „Cel mai de succes antrenor din lume”, de Worlds Records Academy.

Mediafax.ro