News Mehedinti

Prima ediție a trofeului de fotbal „Hercules” organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta

Prima ediÈ›ie a trofeului de fotbal „Hercules” organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta

Data: 27-10-2014

Aproximativ 500 de sportivi au participat la prima ediÈ›ie a turneului de fotbal „Trofeul Hercules”, eveniment care s-a desfășurat în perioada 25-26 octombrie în Băile Herculane È™i Mehadia. Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta a organizat astfel cel mai mare turneu din ultimii 25 de ani din zonă. Potrivit organizatorilor au participat în total aproximativ 800 de persoane cu tot cu antrenori È™i părinÈ›i.

„Trofeul Hercules” s-a aflat la prima ediÈ›ie iar pe parcursul celor două zile de competiÈ›ii s-au întrecut 35 de echipe de copii din toată Å£ara printre care Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Banatul TimiÅŸoara, CSM ReÅŸiÅ£a, Dynamic Craiova, Luceafărărul Drobeta, Åžcoala de fotbal „RaÅ£ Slatina”, Muncitorul ReÅŸiÅ£a, Unirea Sânnicolau Mare, Colterm TimiÅŸoara, As Peciu Nou. Meciurile s-au disputat pe cinci terenuri din Băile Herculane ÅŸi Mehadia.

„Mă bucur foarte mult că am reuÅŸit să organizăm această competiÅ£ie deoarece este un turneu de o mare anvergură. Am reuÅŸit să strângem în jur de 800 de persoane la evenimentul care s-a întins pe parcursul a două zile. Ne dorim ca turneul să devină o tradiÅ£ie. Vreau să mulÅ£umesc pe această cale primăriei din Băile Herculane ÅŸi Mehadia pentru sprijinul acordat ÅŸi nu în ultimul rând celui mai tare craiovean din CaraÅŸ Severin, lui Mariaus Băzăvan, patronul hotelului Afrodita din Herculane”, a declarat Marian Balaci, organizatorul evenimentului.

Trofeul de fotbal „Hercules” s-a dovedit a fi un real succes, mai ales că toÈ›i părinÈ›ii prezenÈ›i la eveniment s-au arătat extrem de încântaÈ›i de ideea organizatorilor. „Este o idee foarte bună. Copiii noÅŸtri au nevoie de miÅŸcare ÅŸi sport pentru o viaţă sănătoasă. Ne dorim cât mai multe evenimente de acest gen ÅŸi le mulÅ£umim antrenorilor care au grijă de micuÅ£ii noÅŸtri”, a declarat un părinte.