News Mehedinti

Prima ediție a trofeului de fotbal „Hercules” organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta

Prima ediție a trofeului de fotbal „Hercules” organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta

Data: 27-10-2014

Aproximativ 500 de sportivi au participat la prima ediție a turneului de fotbal „Trofeul Hercules”, eveniment care s-a desfășurat în perioada 25-26 octombrie în Băile Herculane și Mehadia. Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta a organizat astfel cel mai mare turneu din ultimii 25 de ani din zonă. Potrivit organizatorilor au participat în total aproximativ 800 de persoane cu tot cu antrenori și părinți.

„Trofeul Hercules” s-a aflat la prima ediție iar pe parcursul celor două zile de competiții s-au întrecut 35 de echipe de copii din toată ţara printre care Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Banatul Timişoara, CSM Reşiţa, Dynamic Craiova, Luceafărărul Drobeta, Şcoala de fotbal „Raţ Slatina”, Muncitorul Reşiţa, Unirea Sânnicolau Mare, Colterm Timişoara, As Peciu Nou. Meciurile s-au disputat pe cinci terenuri din Băile Herculane şi Mehadia.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să organizăm această competiţie deoarece este un turneu de o mare anvergură. Am reuşit să strângem în jur de 800 de persoane la evenimentul care s-a întins pe parcursul a două zile. Ne dorim ca turneul să devină o tradiţie. Vreau să mulţumesc pe această cale primăriei din Băile Herculane şi Mehadia pentru sprijinul acordat şi nu în ultimul rând celui mai tare craiovean din Caraş Severin, lui Mariaus Băzăvan, patronul hotelului Afrodita din Herculane”, a declarat Marian Balaci, organizatorul evenimentului.

Trofeul de fotbal „Hercules” s-a dovedit a fi un real succes, mai ales că toți părinții prezenți la eveniment s-au arătat extrem de încântați de ideea organizatorilor. „Este o idee foarte bună. Copiii noştri au nevoie de mişcare şi sport pentru o viaţă sănătoasă. Ne dorim cât mai multe evenimente de acest gen şi le mulţumim antrenorilor care au grijă de micuţii noştri”, a declarat un părinte.