News Mehedinti

PROGRAMUL FOTBALIŞTILOR MEHEDINŢENI A FOST DAT PESTE CAP DE VREMEA REA

PROGRAMUL FOTBALIŞTILOR MEHEDINŢENI A FOST DAT PESTE CAP DE VREMEA REA

Data: 19-7-2014

În după-amiaza zilei de joi, 17 iulie, de la ora 17.30 a început amicalul dintre echipa reprezentativă a judeţului Mehedinţi în fotbalul naţional şi echipa secundă a prim divizionarei Pandurii Târgu Jiu. Din nefericire meciul a durat doar 10 minute, ploaia torenţială şi vântul puternic obligând arbitrul întâlnirii să întrerupă partida la scorul de 0 la 0.

Vântul care bătea în rafale şi precipitaţiile abundente au durat circa cincizeci de minute şi au făcut ca terenul să se inunde şi totodată să devină impracticabil.

Planurile staff-ului tehnic au fost date peste cap, tehnicianul Cristian BOBOESCU având la teste şase jucători originari din judeţul Gorj pe care încă nu i-a putut urmării evoluând. Pentru dimineaţa zilei de astăzi, sâmbătă 19 iulie era programat încă un meci de verificare împotriva doljenilor de la ACSVM Craiova, echipă retrogradată din Liga a III-a în sezonul recent încheiat. Partida ar fi trebuit să aibe loc tot pe Stadionul TERMO pe care în continuare nu se poate juca. În aceste condiţii antrenorul-jucător al clubului mehedinţean a dat liber fotbaliştilor sâmbătă şi duminică şi împreună cu staff-ul său vor regândi programul de pregătire pentru săptămâna viitoare.

În partea a doua a săptămânii următoare fotbaliştii severineni este posibil să dispute un meci amical cu echipa recent retrogradată din eşalonul secund, CS Minerul Motru, totul depinzând doar de reorganizarea si reunirea celor de la Motru care sunt într-un declin fotbalistic.

Autor: PETRE VIRGIL VUCEA