News Mehedinti

RENAŞTE OFICIAL FOTBALUL MEHEDINŢEAN!

RENAŞTE OFICIAL FOTBALUL MEHEDINŢEAN!

Data: 30-7-2014

Astăzi, 30 iulie va începe oficial anul competiţional 2014-2015 pentru noua echipă de fotbal a judeţului nostru. Clubul de fotbal ce a promovat anul acesta în Liga a III-a după disputarea meciului de baraj este susţinut de către PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SEVERIN, CONSILIUL JUDEŢEAN MEHEDINŢI şi EXPLOATAREA MINIERĂ MEHEDINŢI.

Pe Stadionul MUNICIPAL fotbaliştii severineni vor primi vizita celor de la ACS Ştiinţa Turceni. Acest meci va conta pentru turul al doilea din Cupa României Timişoreana şi va începe de la ora 17:30.

Echipa condusă de către tehnicianul Cristian BOBOESCU îşi va disputa meciurile de acasă pe arena în care municipalitatea a investit circa patru milioane de euro. Campionatul Ligii a III-a va începe la începutul lunii septembrie, iar până atunci fotbaliştii se vor pregăti pe plan local şi într-un stagiu centralizat la Donji Milanovac în Serbia.

Iubitorii sportului rege sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la stadion pentru a susţine noua echipă severineană şi totodată singura echipă din Mehedinţi ce reprezintă judeţul în fotbalul naţional.

Autor: PETRE VIRGIL VUCEA