News Mehedinti

Situaţie DRAMATICĂ pentru Helmuth Duckadam.

Situaţie DRAMATICĂ pentru Helmuth Duckadam. "Vreau SĂ MAI TRĂIESC!"

Data: 12-4-2013

Helmuth Duckadam trece printr-o adevarata drama de cativa ani si a declarat ca spera sa traiasca inca 10 ani, pentru a-i putea face un viitor fetitei pe care o are cu actuala sotie.

Helmuth Duckadam a marturisit ca a ajuns la capatul puterilor, mai ales ca trebuia sa mearga destul de des la spital pentru control.

"E greu la 54 de ani. Nu vreau sa ma plang, dar asta e situatia. De multe ori vreau sa ma joc cu fiica mea si nu pot. La orice lovitura de la ea, mi se invineteste mana imediat. De fiecare data cand simt ca ceva nu in regula... am norocul ca stau foarte aproape de Spitalul Militar, trec doar drumul. Doctorii de acolo cred ca s-au saturat de mine, ba un EKG, ba un RMN", a declarat Duckadam la Pro TV.

"Vreau doar sa mai traiesc 10 ani, sa o vad mare pe aia mica, sa-i fac un viitor. Stii cum e, asta vor toti parintii. Cea mica are patru ani jumate. Ea imi da puterea sa trec peste toate problemele", a mai spus Duckadam.

Fostul mare portar al Stelei a fost supus, in urma cu un an, unei interventii chirurgicale pentru inlaturarea unor cheaguri de sange si eliminarea unui anevrism care ar fi putut ajunge in zona inimii. Duckadam plateste lunar in jur de 3.000 de lei pentru medicamente. Zilnic, el ia 15 pastile recomandate de medici. Realitatea.net