News Mehedinti

Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur

Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur

Data: 22-2-2013

Steaua va întâlni Chelsea în optimile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la Bucureşti, pe 7 martie, iar returul se va disputa pe 14 martie, la Londra. Chelsea a anunţat deja, pe site-ul oficial al clubului, chelseafc.com, programul vânzării de bilete pentru returul cu Steaua. Cei cu abonamente anuale vor avea întâietate în faţa celorlalţi fani pentru obţinerea biletelor.

Astfel, de luni, 25 februarie, până marţi, 26 februarie, ora 17:00 a Marii Britanii, cei cu abonamente anuale îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Steaua.

Miercuri, pe 27 februarie, cei care au abonamente pentru sezonul 2012-2013 şi nu au cumpărat deja bilete îşi pot achiziţiona tichete, în limita celor rămase disponibile pentru cei cu abonamente anuale.

De joi, 28 februarie, ora 17:00 a Marii Britanii, fanii londonezi cu abonamente anuale nu vor mai putea achiziţiona decât un bilet pentru fiecare abonament anual.

Vineri, 1 martie, până la ora 14:00 a Marii Britanii, cei cu abonamente anuale vor putea solicita încă 2 bilete în plus.

De pe 1 martie, ora 15:00 a Marii Britanii, biletele vor fi scoase la vânzare pentru toţi fanii grupării londoneze.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Chelsea Londra s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a trecut în 16-imile competiţiei de formaţia cehă Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a învins în deplasare cu 1-0 şi a obţinut o remiză acasă, 1-1).

Mediafax.ro