News Mehedinti

Steaua, JIGNITĂ GRAV în presa franceză

Steaua, JIGNITĂ GRAV în presa franceză

Data: 4-3-2013

Fotbalistii de la STEAUA sunt ironizati in presa franceza pentru ca au vizitat Cartierul Rosu din Amsterdam cu ocazia meciului cu AJAX, din prima manşă a 16-imilor de finala din UEFA EUROPA LEAGUE. Publicaţia So Foot scrie că steliştii au petrecut mai mult timp în faţa ferestrelor prostituatelor decât cineva care admiră un tablou al lui Rembrandt.

"Ce faci când ajungi la Amsterdam? Te îndrepţi spre piaţa cu flori? Spre piaţa Dam? Vondelpark? Nu, românii au preferat să meargă pe jos în tărâmul pierzaniei, Cartierul Roşu! Ei au petrecut mai multe minute în faţa ferestrelor decât alţii care admiră nişte tablouri de Rembrandt. În acelaşi timp, când vii de la Bucureşti la o plimbare în Cartierul Roşu, poate semăna cu ce ai văzut înainte!", a scris So Foot, conform ProSport.

Realitatea.net

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus