News Mehedinti

UPDATE Ancuța Bobocel, locul 13 în finala probei de 3000 m obstacole

UPDATE Ancuța Bobocel, locul 13 în finala probei de 3000 m obstacole

Data: 14-8-2013
Atleta mehedințeană, Ancuța Bobocel, a încheiat pe locul 13 în finala de marți, la 3000 m obstacole, la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova. Podiumul probei a fost în întregime african, aurul și argintul mergând în Kenya, la Milcah Chemos Cheywa (9:11.65), respectiv Lidya Chepkurui (9:12.55), iar bronzul în Etiopia, la Sofia Assefa (9:12.84). Bobocel a realizat un timp mai slab ca în seriile de calificare, 9:53.35.
 
Tot marți, la săritura în înălțime, românul Mihai Donisan a ratat calificarea în finală; Donisan a sărit 2.26 m, însă din a doua tentativă (dacă ar fi sărit de prima dată, era calificat). Miercuri dimineață, Marius Cocioran va participa în proba de 50 km marș, Bianca Perie în calificări la aruncarea ciocanului, iasr Adrian Vasile în calificări la săritura în lungime.
 
Adrian Păcurariu
 
Foto: Jamie McDonald/Getty Images Europe

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus